Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Aktuellt

RESTAURANGVECKAN

Äntligen är Restaurangveckan tillbaka i City! Den 15-19 oktober har du chansen att äta 2 rätters meny för 200:- hos våra restauranger i centrum. Nedan finner du alla menyer under restaurangveckan. Vid bokning utav bord hänvisar vi vidare för direkt kontakt till enskild restaurang.

 

MENYER

Pitchers

varmrätt: Klassisk biff Väring med potatisgratäng

Efterrätt: Choklad-crème brûlée med hyvlad vit choklad

 

Mikes pub & restaurang

Varmrätt: Fläskkarré med potatiskaka, frästa morötter, champinjonsås

Dessert: Choklad fondat med vaniljglass

 

Den lilla krogen

Förrätt: Ceviche på torsk, räka och bläckfisk serveras med , mangomajonnäs, bryntsmörpulver, chili, gurka och friterad tapioka

Varmrätt: Vildsvinkarré från Småland serveras med gräddstuvad kål, ekogrönsaker och ”faketryffel”

 

Rådhusetcafé och bar

Förrätt: Krämig Skaldjurssoppa med saffran.Musslor, räkor och haricotsverts. Serveras med aioli och vitlöksbröd.

Varmrätt: Grilltallrik Svensk grillad kycklingfilé och fläsknoisette med Bearnaisesås och BBQ-sås. Serveras med baconrullad haricotsverts samt pommes.

 

Bishop Arms

Förrätt: Smokie – Living next door to Gräsand // and, palsternacka, äpple, krasslig majonnäs, rödbeta, grönkål, ost, örter

Varmrätt: Aha – take on Meat // ryggbiffskebab, äpple, lök, morot, fransk färsk rök grädde, grönkål, spetskål, lite mer äpple, jalapenosmör, bröd, örter

Dessert: Royksopp – Eple / Otto Knows – Million apples // palsternacka, kräm, äpple, lite mer palsternacka, munken?, örter

Allt går att få vegetarisk men veganer behöver förboka. Välj mellan förrätt+varmrätt eller varmrätt+efterrätt.

 

Sällskapet

Förrätt: Carpaccio på ankbröst Morotspuré, pistagekräm, blodapelsin och körvel

Varmrätt: Kryddbakad kalvrygg Potatispuré smaksatt med bacon, smörfrästa morötter och dragonvelouté

 

Riviera

Varmrätt: Pepparbiff med råstekt potatis och pepparsås (kött från Skövde slakteri) Eller smörstekt rödingfilé med kantarellsås och kokt potatis

Dessert: Italiensk vaniljglass med chokladsås

 

Scandic Billingen

Förrätt: Jordärtskocksoppa med Serranochips

Varmrätt: Svensk kyckling med gräddstuvad portabello & rostade rotfrukter

 

Oleary’s

Varmrätt: Valfri Burgare (gäller ej The Harvard Premium Burger)

Dessert: Ice cream & Cookie Donut eller Pecan Pie.

 

Pinchos

Planka á la Pinchos

Varmrätt: Plankstek serveras med duchessepotatis & chilibea, Crispy chicken serveras med aioli, Pulled chicken med vitlök & koriander, serveras med ingefärskräm,  Pasta á la Oscar, krämig pasta med kyckling & grana padan, Toast med lax-& kräftröra

Dessert:Churros serveras med noisettekräm