Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Hjälp oss ta Skövdes stadskärna till nästa nivå!

Hjälp oss ta Skövdes stadskärna till nästa nivå!

Som ett steg i vårt arbete mot Årets Stadskärna 2020 behöver vi tillsammans arbeta fram en vision och målbild för vårt vardagsrum, detta då stadskärnan som ligger oss alla varmt om hjärtat inte har någon genemsamt satt vision eller målbild.

Vi är många som arbetar med och för platsen men nu behöver vi ta nästa steg!

Den 5 april klockan 18.30 till 20.30 kommer vi att starta detta arbete och där vill vi ha med dig som driver företag eller genom andra organisastioner finns i vårt närområde för att få en så bred input som möjligt. Vi kommer under denna kväll som är ledd av InVinn att tala om nuläge samt önskad målbild samt också påbörja vår resa dit.

Detta tillfälle är alltså inte enbart riktat mot dig som driver ditt företag i vår stadskärna eller har dirket anknytning till den – vi tror att alla som på något sätt arbetar med och i Skövde har nytta och kan se goda synergieffekter om vi har en stadskärna som är levande och hållbar under framtiden.

Praktisk information

Datum: 5 April
Tid: 18.30-20.30 (ca.)
Plats: Stadshuset, Sessionssalen (plan 5)
Anmälan: 

På plats finns det kaffe, fralla med mera så att blodsockret inte blir för lågt.

Frågor?
Ring Gustaf Wikblom (Skövde Cityförening) som är projektledare på telefonnnummer 0500-43 58 00.

Inbjudan för utskrift
Klicka här för att komma till den!

Varför gör vi detta arbete?
Syftet med workshopen är främst att kartlägga bilden av Skövdes stadskärna; vad den associeras och förknippas med idag samt dess styrkor och svagheter. Det vill säga utgångsläget för utvecklingsarbetet av platsvarumärket Skövde stadskärna. Vidare är syftet att börja identifiera potentialer och möjligheter för en framtida gemensam målbild för den fortsatta utvecklingen av stadskärnan. En målbild för samtliga aktörer att enas kring och tillsammans sträva efter att förverkliga.

Workshopen innehåller flertalet övningar som på olika vis kartlägger deltagarnas nuvarande bild av stadskärnan samt ger input till framtagningen av en framtida gemensam målbild.

Vill du läsa mer?
Kika in på webbplatsen city2020.se där samlad information om vårt arbete finns – här hittar du också undersökningar och aktuell information om de ombyggnationer som sker av gator och torg.

Visa alla nyheter