Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Lediga tjänster

Marknadskoordinator till Skövde CITY (Vikariat)

Har du ett brinnande intresse för service, marknadskommunikation och aktiviteter? Vi söker nu en prestigelös, social och kreativ marknadskoordinator med ett stort intresse för sociala medier och att skapa attraktiva aktiviteter till Skövde City!

Vilka är vi?

Skövde Cityförening är en medlemsägd organisation som består av handlare, restauratörer och fastighetsägare i Skövde stadskärna. Vi har idag 100 medlemmar.  Vi erbjuder näringsidkare och fastighetsägare i Skövdes stadskärna insikter, verktyg och samarbetsforum för att möjliggöra och inspirera till utveckling. Vår vision är att skapa ett samhälle där alla vill verka för att tillsammans utveckla Skövde stadskärna.

Om tjänsten

I rollen som Marknadskoordinator blir du en viktig del av organisationen och driver det operativa kommunikationsarbetet både internt och externt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra butiker, restauranger samt alla andra som använder platsen i sin vardag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att utgöras av:

  • Internkommunikation (skriva nyhetsbrev, hålla frukostmöten m.m.)
  • Ansvara för sociala medier och vår webbplats
  • Planera, genomföra och följa upp aktiviteter på allmänna ytor (inkl. ekonomi och avtal).
  • Korrigera annonser och andra utskick
  • Administrera olika löpande projekt och funktioner

Vi tror att du har hög social kompetens och är både självgående och initiativrik. Du jobbar strukturerat och har hög digital mognadsgrad. Affärsmässighet är också ett ledord som är viktigt. Erfarenhet av projektledning är meriterade. Tjänsten är vikariat på 50 procent  som sträcker sig 12 månader, start 2019-08-14. Vi ser helst att du som söker har en god kännedom om Skövde samt också bor här.

 

Är du den vi söker?

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka då in din ansökan till .

Sista ansökningsdatum är 14 juni.

Vid frågor kontakta Centrumledare Maria Leo på 0707 77 50 71