Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Ny styrelse för Skövde Cityförening!

Katarina Blomquist ny ordförande i Skövde Cityförening!
Vid Skövde Cityförenings årsmöte den 7/3 valdes Katarina Blomquist till ny
ordförande. Katarina är till vardags Hotelldirektör på Scandic Billingen, där hon 1989 började sin karriär och har sedan dess arbetet i ett antal olika roller inom Scandics värld samt också testat på andra yrken – men alltid haft en röd tråd mot besöksnäring och kundmöte.

”Det var en självklarhet för mig att tacka ja till att ta över ordförandeklubban när valberedningen ville ge mig det förtroendet. Som Skövdebo och som ansvarig för en stor aktör i Skövde centrum är jag engagerad i vad som händer.

Det är många engagerade medlemmar i Skövde Cityförening men det krävs också samverkan med alla delar av stan för att vi skall behålla en livskraftig stadskärna och centrum.  
Det skall bli inspirerande att få bidra till arbetet i Skövde Cityförening. Att vara med och utveckla samverkan i de strategiska frågorna med övriga företag och verksamheter, föreningar, politiker och tjänstemän för att uppnå våra mål och ett av dessa mål är att bli Årets Stadskärna 2020.”

Förutom Katarina är också Ramona Nilsson, Näringslivschef Skövde Kommun samt Eva-Lena Öman, Stadsträdgårdsmästare Skövde Kommun nya i styrelsen.

Styrelsen består av;
Katarina Blomqvist, Scandic (Ordförande)
Peter Spetz, Naturkompaniet
Jan Sedenka, Högskolan I Skövde
Eddy Lundkvist, Den Lilla Krogen
Johan Settergren, Settergren Fastigheter
Christer Rapp, Rapp Fastigheter
Ramona Nilsson, Skövde Kommun
Eva- Lena Öman, Skövde Kommun

Visa alla nyheter