Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Nytt år och nya möjligheter!

Nytt år och nya möjligheter. I city händer det massor av spännande saker. Många butiker har startat sin stora REA. Ett perfekt tillfälle att fynda både smått och gott. För att se vilka butiker som finns i city klicka dig då in på vår första sida och under rubriken butiker.

Ombyggnationen på Hertig Johans gata är i full gång.

Den västra delen av Hertig Johans gata syftar denna omvandling till att skapa en mer inbjudande stadsmiljö. Visionen är att Hertig Johans gata ska vara stadens paradgata och gestaltas så att det upplevda avståndet mellan torget och Resecentrum minskar. Gatan ska ha ett innehåll som ger den ett eget attraktionsvärde, utöver funktionen som länk mellan två noder.

Ytorna kommer att anpassas för en hög framkomlighet för alla, oavsett funktionsvariation. Tanken är också att skapa bra hårdgjorda ytor som är lätta att hålla rent och är funktionella under många år framåt.

I processen kring framtagandet förs en dialog med företagen och fastighetsägarna utmed gatan för att göra processen så smidig som möjligt sett till olika verksamheters förutsättningar samt för att synkronisera detta med deras vardag.

För mer info kring ombyggnationen och processen klicka dig in på www.city2020.se

På St: Sigfridsgata öppnar snart den nya restaurangen ”Compagniet” i Glädjes gamla lokal. Uppfräschning av lokalen och nya ägare är plats. Nu finns Comagniet på facebook: https://www.facebook.com/compagnietskovde/

Vill du se vad som händer i city under dagen? Följ oss på instagram och facebook –  Skovdecity

Vi håller dig uppdaterad kring Skövde City!

Visa alla nyheter