Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

RESTAURANGVECKAN 14-18 OKTOBER

Prova en ny restaurang? eller besök ditt stammisställe till reducerat pris!

Nu är Restaurangveckan tillbaka! Bjud in familj, vänner och arbetskamrater till att upptäcka stadens restaurangutbud.

Vecka 42 mellan den 14 – 18 oktober 2019 blir det både enkelt och prisvärt att smaka på Skövde då medverkande restauranger erbjuder en tvårättersmeny för 250:-

Vi ses under Restaurangveckan!

Menyer🌶🌶🌶

• The Bishops Arms •
Bordsbokning: 0500-41 01 22

Förrätt
Gräddstuvade kantareller serveras på smörstekt brioche med almenäs ost råhyvlat päron och svarta vinbär, toppas med vattenkrasse / Alt. Hummersoppa med kräftor, lättpicklad brysselkål och pumpa

Varmrätt
Bishops egna grynkorv serveras med potatispuré, lingon, ärtor och senapssås / Alt. Nattbakat högrev i smördeg serveras med pumpa på tre vis, kantareller, svarta vinbär och skysås

• Den lilla krogen •
Bordsbokning: 0500-41 11 01

Förrätt
Hummersoppa serveras med kålrabbi, gurka, dillolja och skott från Nordamark

Varmrätt
Den lilla krogens lammkorv serveras med pumpakräm, picklade rapsfrön från Skeby, lammsky, syrad kål från Mariestad, friterad potatis och rökt äpple

• Pitcher’s •
Bordsbokning: 0500-27 19 00

Alternativ 1
Förrätt
Klassisk räkcocktail med grillat bröd

Varmrätt
Biff väring med potatisgratäng.
Serveras med väringsås samt sellerisallad

Vegetariskt

Alternativ 2
Förrätt
Halloumisallad

Varmrätt
Krämig kantarellrisotto, toppad med västerbottenost

• Riviera Restaurang och Grillhouse •
Bordsbokning: 0500-48 18 10

Förrätt
Toast Skagen på hand skalade räkor

Varmrätt
Black & White med oxfile och fläskfile från Skövde slakteri serveras med bearnaisesås och rödvinssås

• Rådhuscaféet •
Bordsbokning: 0500-43 77 00

Varmrätt
Pestopanerad kyckling filé med ungsrostade rotfrukter serveras med kall örtsås på dijon, citron och persilja

Dessert
Rådhusets varma bärpaj med vaniljsås samt valfri kaffe ur vår espressomeny

• Scandic Hotell Billingen •
Bordsbokning: 0500-74 50 00

Förrätt
Hummersoppa med aioli & vitlöksbröd

Varmrätt
Grillad entrecôte med chilibearnaise & sötpotatispommes

• Restaurang Sällskapet •
Bordsbokning: 0500-41 19 12

Förrätt
Friterad chévreost/ Alt. Rostad palsternacka, krispig kål, picklad svamp och honungs balsamico

Varmrätt
Vildandsbröst med confiterad och sotad vildsvinssida / Alt. Picklad pumpa, jordärtskockspuré, viltsky med champagne, syrligt äpple samt
rosmaringelé

• Helensgården •
Bordsbokning: 0500-78 95 15

Förrätt
Kantarellsoppa med svamp från Vallebygden, serveras med Helensgårdens hembakta bröd

Varmrätt
Biffstek serveras med rödvinssås, karamelliserad lök och klyftpotatis

Visa alla nyheter