Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

SCARY SKÖVDE 26 OKTOBER

Ta med barnen på en rysmysig lördag i Skövde centrum. Skrämmande bra erbjudanden samsas med rysmysiga upplevelser och kusliga spökbad. 

Rysmysiga upplevelser

Hoppa på spöktåget för en resa genom centrum, käka spökmat på en rysmysig restaurang eller prova på spökridning utanför Commerce vid Hertig Johans torg. Inne på Commerce köpcentrum bjuder Ti-hi och hans vänner in till digital skattjakt. Samla ledtrådar och fånga in digitala djur tills du hittar den eftertraktade skatten. Passa också på att stanna till vid barnens pysselhörna, kanske kommer du därifrån med en kuslig ansiktsmålning.

Vågar du hälsa på i spökhuset?

Brukar du fika med Frankensteins monster, dansa schottis med vålnader och tycker att spöken mest är gamla lakan som behöver tvättas? Då kanske du vågar hälsa på i Spökhuset. Under Scary Skövde öppnar Commerce upp delar av de gamla Åhléns-lokalerna som blir spökhus över en dag. Spökhuset är öppet för besökare i alla åldrar. 

Spökbada på Arena Skövde

Under lördag och söndag gästas Arena Skövde både av spöken, skelett, spindlar och fladdermöss. Var beredd när du passerar buskage och träd, vem vet vad det kan finnas för otäckt som gömmer sig där. Den digitala pool Illusionen får ett nytt tema i sann Halloween-anda. Vattnet förvandlas från fräsch aqua till läskigt rött. Vågar du hoppa i?

Kusliga matupplevelser

Testa Bishops egna blodpudding special som serveras med bacon, äpple, lingon och spökgrädde. Eller stanna till hos Redfellas för Halloweenjuice med bland annat blodapelsin. Ta en fika på Rådhuscafeét och låt barnen få en Ansiktsmålning under tiden. Välj på 3 olika motiv från  duktiga skräcksminköser (Kösystem för ansiktsmålning i baren från kl 10.00).

Scary Skövde håller öppet 10.00-17.00

(avvikande öppettider på The Bishops arms och Arena Skövde)

Visa alla nyheter