Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

Shoppinghelg i Skövde Centrum

Nu är det dags för höstens Shoppinghelg i Skövde Centrum!

Våra 120 butiker har denna helgen tagit fram fina erbjudanden till dig, restaurangerna är laddade med bra shoppingluncher och vi fyller staden med aktiviteter för stor och liten!

Hemvärnets musikkår öppnar denna helg på Hertig Johans torg. Vi har även Skövde Pride som har allt från aktiviteter till föreläsningar, detta blandat med hoppborgar, trollkarlar, ansiktsmålning, dansuppvisning och gympa för alla med STC.

Flying Tiger Copenhagen har också ett 200 kvadratmeter stort tält fullt med fynd på plats.

På Sandtorget kan du träffa brandmän, brandbilar och se hur en ambulans ser ut på insidan, utmed Storgatan kan du se skateboard- och BMX proffs trixa och själv prova om du vågar. För er som går i tankar att byta bil kan du också kika på de senaste modellerna från ett par av våra utställare.

Om du är nyfiken på Baseball eller Softball finns Skövde Saints på plats utmed Rådhusgatan – om du vill får du prova att både kasta och slå. Du får även chansen att delta i vår ”snabbaste kastet” tävling med fina priser! Passa på att få tips av spelarna om kasstteknik. Kanske blir du nästa stora stjärna?

I Helensparken har Myrstacken öppet och säljer hela deras utbud av rättvise- producerat och ekologiskt från alla världens hörn. Om du vänder klacken till våra kostkvarter och kikar in till Rosa Huset på Långgatan kan du uppleva utställningen ”Från vardag till fest – Finland 100 år”.

Vill du ha en chans att vinna ett presentkort värde 5000kr att nyttja hos butiker centrum? Fyll då  i en talongen som du hittar längst bak bilagan och lämna in i lådan inne på Commerce. Motivera varför du handlar hos oss i Skövde City. Håll tummarna och lita på turen så hör vi av oss till den lyckliga vinnaren.

Alla dessa aktiviteter finns lördag (30/9) 10-16 och söndag (1/10) 12-16. För all information om helgen besök skovdecity.se eller vår facebook- sida!

Ta med dig vänner och familj och njut av allt som Skövde City har att erbjuda!

Visa alla nyheter