Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

SKÖVDE CITY RUN

Var med och spring ett härligt, roligt och familjärt hinderlopp!

Elitlöpare eller motionär? Det spelar ingen roll. Kom som du är och utmana dig själv i Skövde City Run den 8 juni 2019!

Vill du vara med och heja på de som springer så har du extra bra utsikt i Boulognerskogen där de tävlande springer genom ett vattenhinder, eller vid målgången utmed Hertig Johans gata där det blir riktig feststämning!

Långa slingan 8km

Starttid: 12:00

För dig som gillar utmaning med distans och några spännande hinder på vägen. Slingan sträcker sig från Kyrkparken, genom militärområdet P4, runt båda Volvofabrikerna, tillbaka in mot centrum runt Boulognerskogen med vattenhinder i Boulognersjön. Pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Mottagande av familj vänner och en stadsfest! Denna slinga kräver anmälan och startavgift. Nummerlapp, tidtagning och spännande priser.

Anmälan sker här.

Korta slingan 2,5km

Starttid: 13:00

Denna slinga kan alla ta sig runt! Bjud med dig familjen, vänner och bekanta och upplev centrum till fots. Start i Kyrkparken, genom Boulognerskogen, och för dig som vill utmana dig – ta en simtur genom sjön. Vill du inte ta ett dopp i sjön kan du ändå stanna till och se de andra löparna ta sig igenom vattnet. Slingan fortsätter med pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Denna slinga kräver ingen anmälan eller startavgift, utan det är bara att dyka upp.

Skövde City Run äger rum under Junikalaset som bjuder på härlig underhållning och god mat.

Visa alla nyheter