Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

SOMMARLOVSTIPS

Äntligen lägger barnen läxorna åt sidan och njuter av lediga dagar. Vi har samlat det bästa sommarlovtipsen till dig! 

Arena Skövde: Black hole, drakpoolen eller crazy river? Vare sig du är en badkruka eller gärna kastar dig ut i vågorna kan du hitta något som passar dig.

Balthazar: Konstruera kartongbilar i (r)evolution, bygg saker som flyger och svävar med Far & Flyg i deras Makerverkstad, upplev livsviktig kemi både på scenen i cafét och i Labbet och glöm inte att utforska alla andra experiment och utmaningar i deras temamiljöer!

Laserdome: Ett besök på Laserdome passar perfekt för ett lekfullt avbrott på dagen. Ett högt adrenalinpåslag och spänning är två av ingredienserna i en match Laserdome. Den fina banan är ritad i olika spiraler och med hinder att gömma sig bakom. Dessutom finns den unika möjligheten att köpa sommarlovskortet för 500kr och du får spela hur mycket Laserdome du vill!

Picknick: Det finns flera mysiga grönområden i centrum. Njut av närheten i centrum och naturen i Kyrkparken, Helensparken eller Boulognerskogen. Bäst av allt är att i Boulognerskogen finns det möjlighet till bad och svalka om värmen blir som förra sommaren.

Givetvis finns det mycket mer att uppleva i vårt centrum men vi har plockat ut våra guldkorn till dig. Önskar alla en fantastisk sommar! Mvh Skövde Cityförening 

Visa alla nyheter