Vi rekommenderar att du har JavaScript aktiverat, för bästa upplevelse.

INSTÄLLD/FRAMFLYTTAD! – TJEJKVÄLL I SKÖVDE CENTRUM 2 APRIL

INSTÄLLD/FRAMFLYTTAD!
Efter Folkhälsomyndighetens avrådan har regeringen tagit beslut att stoppa allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Med anledning av detta ställs många större evenemang in för att minska spridningsrisken av coronaviruset COVID-19. Vi har beslutat oss för att ställa in Tjejkväll i Skövde centrum den 2 april. Eventuellt kommer evenemanget att genomföras senare, men något nytt datum är i dagsläget omöjligt att sätta. Vi återkommer med ett nytt datum längre fram! Vi ses i Centrum!

Varmt välkommen på tjejkväll!
Den 2 april är det premiär i Skövde centrum för det populära konceptet tjejkväll. Njut av ett härligt avbrott i vardagen tillsammans med dem du gillar mest. Varför inte ta med syrran, bästa kompisen eller kanske mamma, och få en härlig kväll tillsammans på Tjejkväll i Skövde centrum.

Starta april månad på bästa sätt med en torsdagskväll utöver det vanliga. Butikerna i centrum har extraöppet och bjuder på mingel, bubbel och bra erbjudanden. Det blir tävlingar med fina utlottningar, goodiebags och olika happenings i butikerna.

Unna dig själv en gratis styling och få med dig bra tips och råd. Njut av den festliga stämningen och förundras över de ”levande dockorna” med Haute couture-klänningar på modevisningen som pågår under hela kvällen. Dessutom väntar en lyxig och välmatad goodiebag till de 300 första som handlar över 300 kronor. 

Missa inte heller designmarknaden inne på Commerce där hantverkare, fotografer och konstnärer ställer ut och säljer sina verk. Under kvällen blir det även live-underhållning för den som vill vila benen och bara njuta av musiken lite. Dessutom är det releasefest för det nya numret av Stilguiden med snittar och bubbel.

Det blir helt enkelt en festlig kväll med erbjudanden och happenings. Allt från ballongregn, bubbel och goodiebags till pysselstation, ölprovning, bröllopstårteprovning och visning i butikerna av exempelvis sommarsmycken, trendiga bågar, tyger och mycket mer. Missa inte denna fullspäckade kväll!

Avsluta kvällen med en festlig middag på någon av restaurangerna som laddat upp med kvällserbjudanden eller varför inte avnjuta en spa-upplevelse på Aqua Vitalis eller konsert med Magnus Carlsson på Skövde Kulturhus.

Klicka på länken till eventet för mer information om happenings, scenprogram och alla erbjudanden! https://www.facebook.com/events/225146985546068/

Visa alla nyheter