Tillgänglighet

I Skövde City finns det cirka 3 000 parkeringsplatser – och de är är öppna för dig under dygnets alla timmar. För att lättast hitta en ledig plats och spara tid kan du använda dig gärna av informationstavlorna som sitter på alla infarter till stadskärnan (uppdateras i realtid).

Tips! Parkeringshusen i Vasaporten och Commerce är mycket lätta att hitta lediga platser på.

Tillgänglighet

Det är möjligt att betala parkeringsavgiften i våra parkeringsautomater med SMS eller via en app i din telefon. Det kommer även i fortsättningen att vara möjligt att betala med mynt eller kort i biljettautomaterna.

På varje biljettautomat finns det en skylt som visar hur du registrerar dig hos respektive operatör. Vid första biljettköpet görs en registrering hos den operatör du väljer. Avgiften är densamma som om du köper biljett i automaten med mynt eller kort. Om du väljer att använda SMS kostar det normal trafikavgift att skicka det. Väljer du att betala via app tillkommer normal kostnad för datatrafiken.

Vi har valt att arbeta med två olika operatörer för att tjänsten ska passa så många som möjligt. De två operatörer som erbjuder tjänsten är:

• Parkster
• Inteleon SMS-park

Vi finns alltid digitalt

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @SKOVDECITY